21 sednica skupstine opstine titel

Усвојен завршни рачун буџета општине Тител за прошлу годину

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: Одборници СО Тител на данашњој 21. седници донели су Одлуку о завршном рачуну буџета општине Тител за 2017. годину.

Извештај је поднео Александар Кутузов, руководилац Одељења за буџет и финансије. Примедба одборнице Иване Зечевић односила се на пуно ставки у текућим буџетским резервама. Председник општине, Драган Божић, је нагласио да је то последица да се неке ствари убрзају, да се не би радио ребаланс буџета. Завршни рачун буџета је усвојен са 19 гласова за, и два против.

Донесена ја Одлука о усвајању Просторног плана општине Тител, као и Одлука о утврђивању минималне накнаде за текуће и инвестиционо одржавање зграда и накнада за рад принудног управника у стамбеним и стамбено–пословним зградама на територији општине Тител. Одлуку о искоришћавању утрина и пашњака усвојило је 19 одборника, док се два нису изјаснила. О Плану и програму рада Народне библиотеке „Стојан Трумић“, говорио је директор, Горан Поповић. Решење плана библиотеке је прихваћено, а такође је дата сагласност и на Прву измену и допуну Програма пословања ЈКП „Комуналац“ Тител за 2018. годину, о чему је говорио Љубо Панић, директор, а односи се на донацију јапанске владе о куповини новог камиона – смећара.

За портал МојТител о прошлогодишњем буџету општине Тител говори Александар Кутузов, шеф одељења за буџет и финансије.

21 sednica skupstine opstine titel aleksandar kutuzov

Оставите одговор