turnir ulica gospodjinci 2018

Турнир улица Госпођинци 2018

Препоручите пријатељима

ГОСПОЂИНЦИ: Протеклог викенда, 29.07.2018. год., завршен је турнир у малом фудбалу у Госпођинцима, под званичним називом „Турнир улица Госпођинци 2018“, уз учешће 31 спортско – рекреативне екипе.
Ова спортска манифестација спроведена је под покровитељством и подршком општине Жабаљ и Спортског савеза општине Жабаљ, а у организацији Удружења Спорт за све општине Жабаљ, са партнерима МЗ Госпођинци и ФК „Јединство“ из Госпођинаца. Сам спортски догађаја спроведен је као програм од посебног значаја за општину Жабаљ и насељено место Госпођинце, а у склопу програма спортских манифестација и спортских догађаја рекреативног карактера Удружења Спорт за све општине Жабаљ. Овај спортски догађај замишљен је, као што му и сам назив каже, као рекреативни вид бављења спортом становништва из Госпођиначких улица, а кроз бављење најпопуларнијом игром – малим фудбалом. Учешће на овом турниру узели су многобројни такмичари и екипе из 4 категорије : пионири, кадети, сениори, ветерани, као директни учесници, а као индиректни учесници само становништво Госпођинаца које је у великом броју, свих 30 дана трајања турнира, имало прилику да квалитетно проводе своје слободно време, уживајући у занимљивим утакмицама. Сам програм спровео је спортски стручњак Петар Бубњевић, уз велику помоћ председника Савета МЗ Госпођинци, Бориса Страживука. Такође у оквиру ове спортско – рекреативне спортске манифестације оджана су и два фудбалска турнира,као сећање на Дарка Додића и Николу Живковића. За све учеснике обезбеђене су мајице са називом турнира,пехари и медаље, а крајњи пласман је следећи :
пионири:
1.Кариоке
2.Ђаци прваци
3.Бразилци
најбољи голман Марко Копања, најбољи играч Славко Кнежевић, фер плеј играч Вукашин Ђорђић.
кадети:
1.Титани
2.Отписани
3.Сланинари
најбољи голман Драган Дисић, најбољи играч Алекса Теофановић, фер плеј играч Ненања Стоиљковић.
сениори:
1.Ветерани ФК „Јединство“
2.Азбука
3.Милетићева улица
најбољи голман Дејан Рончевић, најбољи играч Младен Тепић, најбољи стрелац Петар Бубњевић, фер плеј играч Милош Зорић, фер плеј екипа Волим Госпођинце, играч који обећава Душко Степанчев.
Саме финалне утакмице одигране су пред препуним трибинама, око 500 гледалаца, а по речима члана општинског Већа за спорт, Зорана Шолаје, циљ ове спортсе манифестације испуњен је у потпуности, јер је ова врста спортских манифестација веома значајна у смислу да становништво општине Жабаљ има прилику да кроз један уређен систем и организацију, може да се бави рекреацијом и спортом који воли у току летњих месеци, а да становници Госпођинаца могу да изађу на овај спортски терен и проведу своје слободно време уз квалитетан спортски садржај.
Заслужене награде и признања најуспешнијима доделили су члан општинског Већа за спорт Зоран Шолаја, председник Спортског савеза општине Жабаљ Урош Богојевић, председник Удружења Спорт за све општине Жабаљ, Марко Милетић.

Извор: zabalj.rs

Оставите одговор