Котлић под Тителским брегом – најбољу чорбу скувао Јанко Пинћер

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: Овогодишњи Котлић под Тителским брегом (општинско такмичење у кувању рибље чорбе) окупио је 26 екипа из општине Тител, али и госте из Бановаца, Новог Сада, Белог Блата, Идвора и Зрењанина.

Чорбе је оцењивао стручни жири, а учеснике и посетиоце, по традицији, забављао је тамбурашки оркестар Звонка Губринског… Представили су се и Активи жена из Титела и Шајкаша.

Жири је био на слатким мукама јер је више од половине припремљених чорби било одлично. Ипак, Љиљана Стањевић, Драган Попетру и Горан Јанков, сви наставници кувања, били су једногласни да је најбољу чорбу скувао Јанко Пинћер из Бегеча, који је освојио максималних 120 бодова – укус, густина, боја, раскуваност рибе и изглед били су на врхунском нивоу. Друго место са својом екипом освојио је Саша Цвикић из Шајкаша, док је трећи био Предраг Панић из Вилова. Дејану Костићу из Книћанина припало је четврто место, а Душану Ивковићу из Титела пето место. Спонзори овогодишњег котлића били су Општина Тител, „Ћирић Агро МЂЖ“, „PerSu BB Trade”, Чарда „Алас“, „EUROWIN DOO”

Оставите одговор