:: Magazin Ravnica ::

    Današnje vesti | Vojvodina | Srbija | Svet | Vremenska prognoza | Kursna lista | TV program                       Prijava za E-dopisnicu | Pišite nam | Marketing | Uslovi korišćenja | Impresum

 

titel zavicajna zbirka

                    

  

  English Magyar Slovenčina  Rromane   Latinica Ћирилица    

Find more about Weather in Нови Сад, RB
Click for weather forecast


Find more about Weather in Нови Сад, RB
Click for weather forecast


limundo aukcije

 
Magazin
Šajkaška
Foto priča
E-Ravnica
Video portal
Šajkaš
Arhiva
Poslovni adresar
Kontakt

Mondo Web sms
Pošaljite 10 besplatnih sms poruka na 064/065/066 mrežu!
www.mondo.rs


servis racunara titel

 Studio za usluge u oblasti računarstva Rada Aničić PR Firma: RAVNICA NET
Šifra delatnost: 6201
Pun naziv: Studio za usluge u oblasti računarstva Rada Aničić PR
Maticni broj: 60721505
Registarski broj:
Žiro račun: 160-277629-31
Adresa: Banatska 6
Sedište: Titel
Telefon: 0603988195
Fax: 021861185
E-mail: studio@ravnica.net
Web: www.ravnica.net

Kratak opis


Naša osnovna delatnost je elektronski dizajn za računarske medije, kao i tehnička podrška održavanja i korišćenja računara.

 

Прикажи Ravnica NET на већој мапи
Ako želite da se predstavite štampanim materijalima ili su Vam potrebne usluge grafičkog dizajna i računarske pripreme, takođe vršimo usluge dizajna i pripreme za štampu u svim tehnikama. Oblikujemo reklame, brošure, letke, plakate, kataloge, časopise, knjige i monografije, ambalažu... Organizujemo i usluge lekture, prevoda, fotografisanja vaših proizvoda i objekata, tj. oblikovanje kompletnog vizuelnog identiteta Vaše firme...

Za vas projektujemo i dizajniramo Internet stranice, portale, Internet prodavnice... Savetujemo vas pri oblikovanju koncepta i odrađivanju sadržaja stranica, predlažemo gotove modele, istražujemo slične stranice na tržištu u zemlji i svetu. U saradnji s partnerima, obezbeđujemo Vam brz pristup Internetu, organizujemo programiranje internet aplikacija i administrativnih sistema, povezivanje s vašim bazama podataka, zakup prostora na serverima, prijavu na pretraživače te praćenje posećenosti vaših stranica. Nudimo mogućnost održavanja i ažuriranja vaših stranica dinamikom vaših potreba...

Savetovanje

Prva i osnovna usluga koju Vam nudimo je savetovanje. Tu smo da Vam pomognemo oko odabira operativnih sistema i programa koji su Vam neophodni za Vaše poslovanje, sve u cilju povećanja efikasnosti poslovanja ali i smanjenja ukupnih troškova, odabirom prave kombinacije licencnih odnosno besplatnih programskih rešenja.

Nakon obavljenog savetovanja i uvida u trenutno stanje, izrađujemo plan optimizacije za Vaše preduzeće. Taj plan možemo da implementiramo u potpunosti, od nabavke potrebne opreme i obezbeđivanja njene funkcionalnosti do oblikovanja kompletnog vizuelnog identiteta Vaše firme.


Kompletna usluga


Ako se odlučite za naše usluge prilikom implementiranja plana optimizacije u saradnji sa našim partnerima obezbedićemo kvalitetnu opremu, legalne primerke programa, pouzdanu konekciju na internet, postavljanje, restauraciju ili proširenje računarske mreže, spašavanje podataka, instaliranje svih neophodnih programa te izradu i postavljanje Vaše Internet prezentacije kao i potrebno održavanje i podršku.

Slede detaljniji opisi nekih od ovih usluga.

Instalacije

Kako se često dešava da u manjim i srednjim preduzećima jednostavno nema potrebe za zapošljavanjem stručnjaka iz oblasti informatike koji bi obavljali ove poslove, mi Vam nudimo kvalitetne usluge iz te oblasti, a jedna od njih je i instaliranje operativnih sistema i potrebnih programa.

Pravilnim instaliranjem samog opreativnog sistema i njegovim podešavanjem u startu podižete pouzdanost funkcionisanja, a isto važi i za programe. Mi predlažemo Linux kao operativni sistem i prateće programe kao najjeftinije rešenje uz koje dobijate i garanciju na stabilnost sistema i sigurnost podataka. Naravno, po Vašoj želji nabavićemo i instalirati legalne komercijalne programe.

Spašavanje podataka

podrazumeva preventivno spašavanje postojećih podataka i njihovo kopiranje na spoljne medijume (CD ili DVD). U dogovoru sa Vama isti proces može se obavljati  svakodnevno tj. u potrebnim vremenskim periodima.

U slučaju da ste zbog nekog razloga izgubili podatke, u određenim slučajevima možemo iste da vratimo. Kako su ovo vrlo specifični slučajevi, za njih nije definisan cenovnik, te se cene i vremenski rokovi mogu dati tek nakon analize konkretnog slučaja.

Podrška


Podrška je za Vas u mnogim slučajevima od presudne važnosti. Možete je dobiti direktno u Vašim prostorijama, kod nas, telefonskim pozivom, putem Skype-a ili elektronskom poštom. U zavisnosti od usluga, podršku možete plaćati na mesečnom, godišnjem nivou ili po intervencijama.

 


Internet prezentacije

Sve je manje firmi u današnje vreme koje nemaju svoju internet prezentaciju. Mnoge firme nisu svoje prezentacije osvežavale od dana kada su iste postavljene. Mi možemo da Vam pomognemo i na ovom polju izradom odnosno redizajniranjem Vaše internet prezentacije. U zavisnosti od Vaših potreba odnosno zahteva možemo da Vam ponudimo više konkretnih rešenja.

Internet hosting

Uz usluge izrade Internet prezentacije neophodna je i adekvatna usluga hostinga. Kako bi Vam olakšali izbor u ponudi imamo 2 osnovna paketa.

Da bi posao oko internet prezentacije bio kompletan u mogućnosti smo i da registrujemo adekvatna imena za Vaše internet prezentacije (odgovarajuće domene), kako domaće .RS .CO.RS .ORG.RS .EDU.RS .IN.RS, tako i internacionalne .COM .NET .ORG .INFO itd.

Obuka

Često se dešava da je znanje Vaših zaposlenih neadekvatno za svakodnevne potrebe posla. Da bi ovo znanje podigli do nivoa koji je neophodan za Vaše poslovanje možemo da obezbedimo adekvatnu obuku za Vaše zaposlene.

Posebno ističemo mogućnost obučavanja na radnom mestu, za svakog polaznika ponaosob i u skladu sa potrebama na njegovom radnom mestu. Broj časova i cena obuke se formira u skladu sa potrebama u svakom konkretnom slučaju.

Prodaja opreme

Kako bi bili u mogućnosti da Vam pružimo kompletnu uslugu, ostvarili smo partnerske odnose sa renomiranim firmama za prodaju kompjutera i kompjuterske opreme. Njihovi važeći cenovnici su i naši cenovnici, što znači da Vam je potpuno svejedno da li Vam opremu isporučujemo mi ili je kupujete kod njih.

Listu partnera možete videti na stranici Partneri.

Prodaja programa

Kao i za računarsku opremu, ostvarili smo partnerske odnose sa renomiranom firmom iz oblasti prodaje operativnih sistema i računarskih programa. Uz njihovu pomoć, a preko nas, možete doći do legalnih i licencnih primeraka svih programa i operativnih sistema koji su Vam neophodni za Vaše poslovanje.