alpe adria ljubljana

Општина Тител на Сајму туризма АLPE ADRIA Љубљанa 2019

Препоручите пријатељима

ЉУБЉАНA, ТИТЕЛ: Општина Тител ће се први пут представити на Међународном сајму туризма „АLPE ADRIA’’, који се одржава у Љубљани.

На штанду Туристичке организације Војводине у периоду 30.01 – 02.02.2019. године промовисаће се СРП „Тителски брег“, Галерија „Стојан Трумић“, Центар земљане архитектуре, Пољопривредно газдинство Радукин, једнодневни, викенд излети и крстарења.

Вече пред отварање сајма у Парохијском дому СПЦ у Љубљани одржаће се презентација туристичке, винске и гастрономске понуде Војводине уз приказивање промотивних филмова и музику тамбураша. Том приликом ће сви учесници – општине из Војводине презентовати своје дестинације словеначким туристичким агенцијама, новинарима и удружењима.

Туристичке агенције из Новог Сада и Београда доводе већ годинама организоване групе из Словеније на једнодневне излете у Тител. Досадашње искуство говори да је општина Тител интересантна дестинација за оне који махом одседају у градским центрима али траже и различите доживљаје ван центара те се очекује да ће понуда за предстојећу сезону привући већи број туристичких агенција.

Оставите одговор