Izlozba fotografija zrtava racije 1942 curug noc muzeja

Због обилних киша одложено низ манифестација Жабаљских дана

Препоручите пријатељима

Izlozba fotografija zrtava racije 1942 curug noc muzeja

ЖАБАЉ: Незабележене падавине, које су у већем делу Србије донеле велике невоље, и због којих су уведене Ванредне мере на територији читаве Републике Србије, учиниле су то да је скоро немогуће спровести свих 15 манифестација које су предвиђене у оквиру обележавања “Жабаљских дана”.

То је најпре инструкција која је стигла са виших инстанци, а скупови, поготово они спортски, на отвореним теренима су одложени, тако да се судбина заказаних приредби још увек не зна.

Како су отказани и неки сусрети у затвореном простору, остаје да се сачека пролазак ове непогоде како би се договорене приредбе ипак одржале. Иначе, како су уведене ванредне мере на територији читаве Републике, и Штаб за ванредне ситуације општине Жабаљ поступа у складу са тим, тако да је уведено најпре дежурство у ЈП “Чистоћа”, где се грађани могу обратити на број телефона 021 210 о4 31 (обавезно окренути и број 021), а од данас се уводи стално дежурство у згради општине у Жабљу, ул. Николе Тесле 45, а бројеви телефона дежурног су: 831 969 и 831-270.

Извор: zabalj.rs

Оставите одговор