srednjoskolci zabalj letovanje grcka 2014

Најбољи ђаци и ове године на мору у Грчкој

Препоручите пријатељима

srednjoskolci zabalj letovanje grcka 2014

ЖАБАЉ: Прошлог лета је 60 најбољих средњошколаца, који су забележили у претходној години успех оценом 5.00, боравило у августу месецу у Кампу Скоурас на Халкидикију, а традиција ће се, ево по трећи пут ове године наставити. Наиме, завршена је процедура јавне набавке, а “Гранд турс” из Новог Сада је понудио најбоље услове да средњошколци Жабаљске општине и овог лета поново нађу на плажама Грчке.

Прихваћена је понуда реномираног “Гранд турса” из Новог Сада, а одередиште је познато летовалиште паралија, недалеко од Солуна, са хотелским смештајем у двокреветним и трокреветним собама, у хотелу “ЕЛЛИ”, који се налази на само двадесетак метара од мора. На путовање ће новим аутобусом “Неоплан”, са воћством пута, кренути и агенцијски водич као и доктор из жабаљског Дома здравља. На пут се креће 17. августа, а повртак је предвиђен за 29. август. Програмом ће бити прецизирано који ће излети и крстарење бити понуђени, а пре поласка на пут обавиће се један заједнички састанак са родитељима о коначном договору о правилима која ће важити за ову екскурзију.

У конкурсу ће бити наведене све појединости о томе ко стиче право на ово летовање, а новина је то што ће на пут кренути и овогодишњи најбољи ђаци генерације из све ћетири Основне школе жабаљске општине.

Већ првих дана наредне недеље (када се закључе оцене у средњим школама) биће објављен Конкурс на званичном сајту општине Жабаљ како би се средњошколци са пребивалиштем у жабаљској општини (без обзира где похађају школу) пријавили и доставили потребну документацију.

Извор: zabalj.rs

Оставите одговор