Међуопштинска фудбалска лига Тител – Бечеј – Врбас

Препоручите пријатељима

Резултати 11. кола

МИЛЕШЕВО: Борац – Бачка (Ђурђево) 2:2, ВИЛОВО: Обилић – Пролетер (Равно Село) 1:8, КУЦУРА: Искра – Младост (Радичевић) 7:0, БАЧКО ГРАДИШТЕ: Војводина – Напредак (Надаљ) 4:1, БАЧКО ПЕТРОВО СЕЛО: Јединство – Слога (Лок) 1:2 и МОШОРИН: Милетић – Хајдук (Гардиновци) 3:0 ПФФ.

Табела после 11. кола

1. Искра 11 10 0 1 36 6 30
2. Војводина 11 8 2 1 38 20 26
3. Пролетер 11 8 1 2 36 13 25
4. Напредак 11 6 3 2 24 12 21
5. Младост 11 6 0 5 27 25 18
6. Милетић 11 5 2 4 29 15 17
7. Борац 11 5 2 4 24 18 17
8. Бачка 11 5 1 5 21 22 16
9. Слога 11 3 1 6 12 44 10
10. Јединство 11 1 3 6 13 19 6
11. Обилић 11 1 1 9 15 37 4
12. Хајдук 11 0 0 11 5 47 0

Текст: Ж. Марковић

Оставите одговор