to zabalj sajam moskva 2018

Туристичка организација општине Жабаљ на Сајму туризма ОТДЫХ 2018 у Москви

Препоручите пријатељима

МОСКВA: Туристичка организација општине Жабаљ и Голф клуб Центар из Жабља представили су туристичку понуду општине Жабаљ на Сајму туризма ОТДЫХ 2018 у Москви од 11. до 13. септембра.

Акценат презентације био је на понуди активног одмора и нове тематске руте „Пут меда и сира“. У среду, 12. септембра, одржан је округли сто где су представљене понуде „малих градова“ Србије, руским туроператорима. Том приликом представљене су најзначајније атрактивности општине Жабаљ, а присутни су имали прилике да погледају кратак промотивни филм. На позив московског голф „Country“ клуба, уприличена је посета истом, где су са домаћинима размењена искуства и где су предстаници туризма општине Жабаљ упознати са битним информацијама о управљању и одржавању голф терена, као и туристичким голферским турама. Иначе, ради се о једном од 12 московских голф терена, који је уједно дипломатски терен, има традицију дугу 25 година и спада међу најелитније у Русији.

turisticka organizacija zabalj sajam moskva 2018

Поред општине Жабаљ, на штанду Националне туристичке организације Србије, која је добила и специјалну награду сајма за излагање, представљене су туристичке понуде Београда, Суботице, Новог Пазара, Пожаревца, Нишке Бање, природњачког музеја из Свилајнца, хотела „Crowne plaza“, рецептивне агенције „Luna travel“, као и Републике Српске.

ОТДЫХ 2018

Оставите одговор