opstina titel sajam turizma beograd

Туристичка понуда општине Тител представљена на Међународном сајму туризма

Препоручите пријатељима

БЕОГРАД: На Међународном сајму туризма у Београду, који је трајао од 23. до 26. фебруара 2017. године, у оквиру штанда Туристичке организације Војводине представљена је и туристичка понуда Општине Тител.

Овогодишњи наступ Општине Тител почео је 23. фебруара 2017. године, са представљањем славне историје Шајкашке и Шајкашког батаљона. Млади чланови Удружења шајкаша, њихових потомака и поштовалаца „Вожд Ђорђе Стратимировић“ из Мошорина, обучени у униформе, привлачили су погледе и изазивали радозналост посетилаца сајма. Угошћен је потомак Вожда Ђорђа Стратимировића, господин Иван Ђ. Стратимировић, који је том приликом уручио вредну слику члановима Удружења.

У петак, 24. фебруара 2017. године, организујући дегустације својих производа, промовисала се млекара „Стадо моје“ из Мошорина.

Субота, 25. фебруар 2017. године, била је дан за представљање сеоског туризма уз живописне приче неизоставног Гојка Тодоровића. Грађански фонд „Етнос“ Шајкаш представио је богату понуду културно-уметничких садржаја, излета и авантура на имању Гојка Тодоровића.

Специјални резерват природе „Тителски брег“, крстарења, чарде на Тиси, једнодневни излети и авантуре нашли су пут до туристичких агенција.

Извор: opstinatitel.rs

Оставите одговор