Услови коришћења

Препоручите пријатељима

Равница магазин вам омогућава коришћење услуга и садржаја овог портала које је подложно ниже наведеним Условима коришћења. Услови коришћења се примењују на све садржаје и услуге магазина. Коришћењем било ког дела магазина, као и подсајтова у власништву фирме РАВНИЦА НЕТ сматра се да су корисници упознати са овим условима, као и да прихватају коришћење садржаја овог магазина искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност.

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Пре коришћења нашег веб сајта или апликације, пажљиво прочитајте следеће Услове коришћења, чији је саставни део и Политика приватности.

Приступајући овом веб сајту или инсталирањем апликације, Ви без ограничења прихватате ове Услове коришћења.

Коришћењем било ког садржаја на веб сајту и апликацији који су у власништву Равница магазина сматра се да сте упознати са Условима коришћења.

Сви садржаји објављени на сајту су у искључивом власништву Равница магазина или су у власништву пословних партнера Равница магазина, те се могу једино и искључиво користити за личну употребу, у некомерцијалне сврхе и на сопствену одговорност.

Није дозвољено умножавање, репродуковање, јавно приказивање или дистрибуирање садржаја или било ког дела садржаја са сајта, без претходног одобрења или писане сагласности Равница магазина.

Садржај са веб сајта и апликације, као и сви делови садржаја представљају заштићено ауторско право које припада Равница магазину, или заштићено ауторско право трећих лица која су пренела право коришћења истих на Равница магазин.

Неовлашћено коришћење било ког дела садржаја доступног на сајту, или апликацији сматра се повредом ауторског права и подлеже материјалном и кривичном гоњењу.

Ови Услови коришћења ступају на снагу дана 1. 11. 2023. године и исти се у сваком тренутку могу изменити од стране Портала Мој Тител без посебне најаве.

Измена Услова коришћења ступа на снагу даном објављивања на веб сајту.

ОДРИЦАЊЕ И ОГРАНИЧЕЊЕ ОД ОДГОВОРНОСТИ

Све информације на нашем веб сајту и апликацији су предвиђене у сврху општег информисања.

Трудимо се да информације буду тачне и поуздане, међутим, не преузимамо одговорност за било какву штету која може наступити као последица ослањања на информације које се налазе на нашем веб сајту или апликацији.

Портал Мој Тител не одговара за садржаје који се појављују на веб сајту или апликацији, а који се објављују или потичу од трећих лица.

ОБАВЕЗЕ КОРИСНИКА

У циљу ефикасног, безбедног и неометаног коришћења садржаја који се налази на веб сајту и апликацији није дозвољено:
– објављивање, слање, размењивање и преношење садржаја које је у супротности са важећом законском регулативом;
– објављивање, слање, размењивање и преношење увредљивог, вулгарног, претећег, расистичког или шовинистичког садржаја, као и садржаја који на било који начин може да проузрокује штету било ком лицу;
– објављивање, слање, размењивање и преношење информација за које посетилац зна или претпоставља да су лажне, а чије би коришћење могло проузроковати штету другим лицима;
– лажно представљање, односно представљање у име другог, правног или физичког лица;
– манипулисање и злоупотреба идентификаторима да би се прикрило порекло садржаја који се објављује, шаље, размењује или преноси;
– објављивање, размена и слање нежељеног садржаја корисника без њиховог пристанка или тражења, као што су промотивни материјали, рекламне поруке, спам поруке, ланчана писма, промотивни и рекламни материјали који садрже лажне информације, наводе или тврдње које могу заварати кориснике;
– објављивање, слање, размењивање и преношење садржаја с вирусима или сличним фајловима или програмима израђенима у сврху уништења или ограничења рада било којег софтвера и/или хардвера, као и телекомуникацијске опреме;
– прикупљање, чување и објављивање личних података других посетилаца сајта.

Равница магазин задржава право да уклони садржај који сматра непримереним или није у складу са условима коришћења. Корисници преузимају одговорност за сваку штету која је последица њихових активности.

ЛИНКОВИ КА СПОЉНИМ СТРАНИЦАМА

Веб сајт и апликација садрже линкове на веб странице које нису под контролом Равница магазина. Равница магазин линкове објављује у доброј намери и не може се сматрати одговорним за садржаје изван веб сајта и апликације.

Равница магазин посетиоцима у доброј намери обезбеђује коришћење садржаја веб сајта и апликације.

Сви посетиоци имају право да бесплатно користе садржаје, уколико не крше правила коришћења.

Веб сајт и апликација састоје се од властитих садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја, садржаја креираних од стране посетилаца и линкова на спољне странице.

Све садржаје веб сајта и апликације користите на властиту одговорност и Равница магазин се не може сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем.