udruzenje-invalida-rada-titel

Удружење инвалида рада општине Тител обележило Међународни дан особа са инвалидитетом

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: У петак, 15. новембра 2019. године, Удружење инвалида рада општине Тител обележило је Међународни дан особа са инвалидитетом, уз пригодан ручак.
Обележавању међународног дана особа са инвалидитетом, између осталих, присуствовала је и председница Скупштине општине Тител, Весна Кнежевић. Том приликом, председница Удружења инвалида рада општине Тител, Мара Топић, уручила је пригодне поклоне председнику општине Тител, мр Драгану Божићу и председници Скупштине општине Тител, Весни Кнежевић.

– Самим постојањем удружења желимо члановима да помогнемо у свим аспектима, почев од писања пакета различитих садржаја, плаћања на рате, организовања одлазака на излете, дружења са другим организацијама и још много тога. Чланови удружења рада, не само чланови, него и остали пензионери који желе, могу да се животно осигурају код нас у Дунав и Триглав осигурању, истакла је председница Удружења инвалида рада општине Тител, Мара Топић.

У протеклом периоду, удружење је почело са радом у новим просторијама, које се налазе на адреси Парадни трг бб.
Удружење инвалида рада општине Тител бави се разним активностима, а приоритет удружења су ликовне радионице и ликовне колоније, чији су учесници сликари из Титела, који су врло успешни у техници сликања уље на платну и другим техникама.

udruzenje-invalida-rada-titel

Оставите одговор