turisticka-organizacija-opstine-zabalj

Туристичка организација општине Жабаљ представља своју понуду на Сајму туризма у Новом Саду

Препоручите пријатељима

ЖАБАЉ: Туристичка организација општине Жабаљ са задовољством ће представити до сада невиђену понуду на овогодишњем Сајму туризма у Новом Саду, који ће трајати од четвртка, 30. новембра до суботе, 2. децембра, а улаз је бесплатан.

Очекујте да вас очара до сада невиђено искуство, што Жабаљ по први пут нуди – вожња катамараном по прелепој Јегричкој, пружајући посетиоцима јединствену прилику да уживају у нетакнутој природи на потпуно нов начин. Својом лепотом, мирном атмосфером и богатом разноликошћу фауне и флоре, Јегричка представља незаобилазну дестинацију за љубитеље природе, а вожња катамараном је сјајан начин да се истражи ово природно богатство.

Поред ове спектакуларне атракције, на штанду ТО општине Жабаљ посетиоци ће имати прилику да упознају вредне произвођаче меда, ракије, џина, сира и других локалних производа који представљају аутентичност и богатство региона. Посетиоци ће имати прилику да дегустирају и упознају се са традиционалним укусима и занатима овог подручја.

Директор Туристичке организације општине Жабаљ Сергеј Запорожац позвао је све заинтересоване да открију скривене лепоте жабаљске општине.

„Придружите се овом незаборавном искуству, истражите нови свет могућности које пружа наш прелеп крај и откријте чари које чине нашу дестинацију јединственом. Видимо се на сајму туризма у Новом Саду“, поручио је Запорожац.

Извор: zabalj.rs

Оставите одговор