sport vesti temerin titel zabalj

Друга победа рукометашица

Препоручите пријатељима

ТЕМЕРИН: Рукометашице Темерина забележиле су другу узастопну победу у Првој лиги Србије. После Срема, савладана је екипа Спартака у Дебељачи 20:17. Темеринке су играле без Мирославе Павлов. У трећем колу, у недељу у Темерин долази екипа Раванграда из Сомбора.

Друга екипа ЖРК Темерин такмичи се у конкуренцији сениорки у Бачко-Сремској лиги. У првом колу младе Темеринке су биле боље од Младости из Нове Пазове, а јуче су донеле оба бода из Сонте, победом 28:23. Друга екипа, коју тренира Мирослава Павлов у трећем колу дочекује тим Хајдука из Бешке.

После минималног пораза од Апатина у Темерину, РК Младост ТСК поражен је од новајлије у Првој лиги Србије, екипе Владимировца 36:21. У трећем колу екипа Јове Павлова дочекује жабаљски ЖСК.

Фудбалски клубови су од 12 могућих бодова, освојили девет, све на домаћим теренима.

Слога је савладала екипу Бачке 1901 из Суботице, головима Асанија и капитена Немање Миљановића. После шестог кола у Српској лиги, на првом месту је ЧСК из Челарева са 15 бодова, Слога и Дунав из Старих Бановаца имају два бода мање. Српсколигаш из Темерина у суботу гостује у Шиду.

Фудбалери Младости из Бачког Јарка савладали су на Ливадици екипу новосадског Кабела 1:0, голом Александра Дикића. На овој утакмици поништен је гол Милоша Мудринића, а Борко Павловић није реализовао пенал за плаво беле. Јарачани у суботу путују у Адашевце.

Фудбалери ТСК-а савладали су пред домаћим навијачима екипу Пролетера из Баноштора 2:0. Гости су пре ове утакмице били на челу Подручне лиге Нови Сад. После соло продора, први гол постигао је Атила Шереш у 29 минуту. Над овим играчем начињен је пенал у 75 минуту, а сигуран са беле тачке био је Михајло Мића Козомара. Темеринци у недељу гостују у Будисави.

Фудбалери Сирига нису јуче искористили предност домаћег терена па су поражени од добре екипе Ветерника 3:1. После шестог кола ТСК је на шестом месту са 10 бодова, ОФК Сириг са 7 бодова заузима 11. место и у недељу ће бити гост Шајкаша у Ковиљу.

Оставите одговор