Бег са дна табеле

Препоручите пријатељима

Један од најстаријих фудбалских клубова на овим просторима ФК “Тител” који је основан давне 1912. године, све до пре недељу дана налазио се на дну табеле Подручне лиге Нови Сад. Али како и сунце бива после кише тако се преокренула ситуација и за Титељане.

У 8. ванредном колу када су играли у гостима против “Јединства” из Руменке победили су резултатом 2:0, а само четири дана касније у редовном 9. колу дочекали су на својим терену неугодну екипу “Борца” из Обровца коју су такође победили. На овом утакмици домаћи навијачи могли су видети да њихова екипа полако али сигурно улази у такмичарску форму, са великом жељом за победом.

У наредном 10. колу које се игра следећег викенда Титељане очекује тешко гостовање у Степановићу где се састају са екипом “Омладинац” који су новајлије у Подручној лиги. О предстојећој утакмици тренер Титељана Војислав Биберов каже:

– Надамо се да ћемо показати добру игру као и у претходне две утакмице и да ћемо острварити повољан резултат. Били би задовољни и ако би освојили један бод и наставимо да се померамо са дна табеле, рекао је Биберов.

О дасадашњој игри и предстојећој утакмици јадан од најбољих стрелаца ФК “Тител”, шпиц играч 23. годишњи Милан Пајић који је у досадашњем делу првенства постигао четири гола каже:
– Имамо најмлађу и најперспективнију екипу у Подручној лиги која је у борбу за бодове ушла неприпремљена и физички и психички. Сада полако улазимо у форму и резултати не изостају. На последњој утакмици прописно смо се испромашивали, али ипак добро је што смо по други пут заредом победили и направили корак даље са дна табеле, Каже Пајић и додаје да их у недељу очекује противник о коме мало знају, али ипак верује да ће се из Степановића вратити непоражени. Како каже, осећа да ће на овој утакмици дати гол. На крају разговора Пајић је поручио верним навијачима, да ће до краја јесењег дела првенства ФК “Тител” се наћи на месту на табели где им по квалитету екипе то и припада, а то је свакако више место од садашњег.

Текст: Жика Марковић

Оставите одговор