sve sto mogu da uradim sajkas

Приредба Не можемо помоћи свима, али свако може помоћи некоме

Препоручите пријатељима

sve sto mogu da uradim sajkas

ШАЈКАШ: У недељу, 14. децембра 2014. године, у сали Дома културе у Шајкашу, поводом представљања циљева превасходно везаних за инклузију у општини Тител, Удружење грађана „Све што могу да урадим“ из Шајкаша организовало је приредбу под слоганом „Не можемо помоћи свима, али свако може помоћи некоме“.

Приредби су, између осталих, присуствовали председник општине Тител, мр Драган Божић, председник Савета месне заједнице Шајкаш, Ђуро Кукрић, председник Удружења за церебралну и дечију парализу „Пријатељи Титела“ из Титела, Ђорђе Очај, као и представници Основне школе „Исидора Секулић“ из Шајкаша.

У програму приредбе учествовали су ученици Основне школе „Исидора Секулић“ из Шајкаша и Мошорина, ученици Школе за основно и средње образовање „Милан Петровић“ из Новог Сада, деца из Предшколске установе „Плави чуперак“ из Шајкаша, као и специјални гост из Новог Сада, који је отпевао песму са којом је победио на манифестацији „Дечија недеља“.

И ове године, у препуној сали Дома културе, деца су успела да од приредбе направе прави спектакл.

Општина Тител, на челу са председником општине Тител, мр Драганом Божићем, замеником председника општине Тител, Гојком Костићем и председником Скупштине општине Тител, Иваном Зечевић, обезбедила је потребна средства за организовање приредбе.

Заменик председника и ПР менаџер Удружења грађана „Све што могу да урадим“ из Шајкаша, Зорица Андрејевић, у име Удружења, захвалила се свим људима добре воље и великог срца, који им пружају подршку и истински верују у оно што раде.

Већ другу годину заредом, Удружење грађана „Све што могу да урадим“ из Шајкаша обележава успешан рад са ученицима, корисницима услуга Удружења, којих има преко седамдесет, са којима раде стручни сарадници, васпитачи, дефектолози, учитељи, наставници, као и педагог и психолог Основне школе „Исидора Секулић“ из Шајкаша, у својству стручних саветника.

Извор: opstinatitel.rs

Оставите одговор