medjunarodni sajam turizma i zdravlja banja luka

Бања Лука – Међународни сајам туризма и здравља

Препоручите пријатељима

medjunarodni sajam turizma i zdravlja banja luka

БАЊА ЛУКА: На Међународном сајму туризма и здравља у Бања Луци, у оквиру туристичке понуде региона Војводине, представљена је понуда општине Жабаљ, која је привукла велику пажњу, обзиром на бројне родбинске и пријатељске везе, које постоје.

У организацији Туристичке организације града Бања Лука од 18. до 20. септембра 2014. године, на Тргу Крајине одржан је по први пут Међународни сајам туризма и здравља. Иако први пут, сајам је привукао велику пажњу и подршку јавности, али и бројних посетилаца.
Отварање сајма увеличали су министарка трговине и туризма БиХ Маида Ибришагић-Хрстић, председник Народне скупштине РС Игор Радојичић, а сајам је прогласио отвореним градоначелник Слободан Гаврановић.
На сајму се представило више од 100 излагача из Републике Српске, Босне и Херцеговине, Хрватске, Словеније, Србије, Македоније….

turisticka ponuda zabalj sajam banja luka

У оквиру туристичке понуде региона Војводине, представљена је понуда општине Жабаљ, која је привукла велику пажњу, обзиром на бројне родбинске и пријатељске везе, које постоје.
Највеће интересовање у оквиру
војвођанске туристичке понуде је било за салаше, гастрономију, манифестације, бањски туризам, а нису изостала ни бројна питања у вези пољопривредене производње и пласмана робе која се опет, донекле, могу подвести под туризам…
Директор ТО Бања Лука господин Остоја Барашанин приликом отварања рекао је да овим сајмом желе да потврде репутацију коју је Бања Лука добила признањем “Златна чаша гостољубља” , што
им је и успело те су тако дали задатак другим сајамским градовима.

Извор: Туристичка организација општине Жабаљ

Оставите одговор