Четири победе Слоге у контролним сусретима

Препоручите пријатељима

ТЕМЕРИН: Фудбалери Слоге вредно тренирају пред наставак првенства у Српској лиги. До сада су савладали екипу Младости из Турије 1:0, Сробран 2:1, Југовић 3:1, а јуче су у Челареву победили домаћи ЧСК 2:1, головима Александра Ерака и Николе Томића из пенала. Пролећни део првенства почиње 15. марта, када Слога дочекује екипу Сенте.

Фудбалери Младости из Бачког Јарка поражени су у првој контролној утакмици од Борца у Шајкашу 2.1, и Младости у Турији 3:1. У суботу их очекује гостовање у Србобрану, дан касније у Бечеју. Јарачани ће у првом пролећном колу бити гости ЛСК-а из Лаћарка.

Јуче је у Сиригу одигран пријатељски сусрет између ОФК Сирига и ТСК-а из Темерина. По тешком терену боље су се снашли Темеринци који су славили 5:3. Никола Томић је постигао два гола, Папак, Шереш и Савић по један. У екипи Сирига играло је више ранијих првотимаца Сирига. Првенство у Новосадској лиги наставља се 15. марта. У овом рангу такмиче се ТСК и ОФК Сириг.

Рукометашице Темерина биле су у суботу гошће екипе Раванграда у Сомбору. Током целог сусрета имале су предност, у појединим тренуцима и седам голова разлике. Домаће играчице су у последњем минуту успеле да изједначе на 22:22. Темеринке ће вероватно у петак увече угостити екипу Апатина, јер младе чланице пионирске репрезентације Наташа Ловрић и Теодора Мајкић у суботу и недељу имају контролне утакмице националне селекције у Великој Плани.

Карате клуб ТСК био је јуче домаћин Међународног турнира на којем је учествовало 410 такмичара из 29 клубова из Србије, Братунца и Бања Луке. Турнир је отворио Далибор Шандор, члан Општинског већа задужен за област спорта.

Највише успеха имали су млади такмичари Прокупља, други по броју медаља су каратисти из Сремске Митровице, трећи Бањалучани.

Оставите одговор