sajam turizma sts mileva maric titel

Четврти Сајам туризма у СТШ Милева Марић Тител

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: У СТШ „Милева Марић“, 31. 3. 2017. године, традиционално је одржан четврти по реду Сајам туризма у организацији ученика одељења туристичких техничара (Т2) и професорки агенцијског и хотелијерског пословања, Зорице Пешти и Мирјане Матић.

На врло допадљив и иновативан начин, представљена је богата туристичка понуда за путовања широм Србије и света. Мноштво шарених каталога и програма путовања, аранжирано је и постављено у холу школе, а туристички техничари су комуницирали са посетиоцима увежбавајући вештине свог будућег позива. Затим је туристичка поворка СТШ „Милева Марић“ Тител посетила ОШ „Светозар Милетић“ Тител, општину Тител, Дом здравља, банку „Интеза“, Народну библиотеку “Стојан Трумић“ Тител, агенцију „Чорто“ и Установу за заштиту природе и природних добара „Тителски брег“ делећи промотивни материјал и програме путовања.

Као и претходних година, дочекани са одушевљењем и гостопримством. Ученици и организатори школског Сајма туризма охрабрени су и мотивисани да поменуту акцију унапреде и учине још бољом и садржајнијом.

Оставите одговор