Dan-opštine-Titel-2021-Mitrovdan-06

Дан општине Тител обележен свечаном седницом

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: Дан општине Тител, Митровдан, обележен је свечаном седницом која је почела химном Републике Србије „Боже правде“ у извођењу хора СТШ „Милева Марић“ Тител.

Затим су ученици ове школе извели пригодан рецитал, а хор је извео и народну песму „Сви Шајкаши“ и родољубиву песму „Ово је Србија“.

О овом значајном датуму, 8. новембар, говорили су Драгиша Тривуновић, председник СО Тител и Драган Божић, председник општине Тител. Божић је је нагласио да су пре 103 године, 25. новембра, Тител, Бачка, Војводина постали саставни део Србије.

Миливој Миливојевић из Шајкаша је добитник плакете за 2021. годину, а Анка Лозанов из Титела, Миленко Тесла из Шајкаша и Зоран Ђурић из Титела су добитници диплома за успешан вишегодишњи рад. Признања и Новембарске награде добитницима су уручили председник општине Тител Драган Божић и председник Скупштине општине Тител Драгиша Тривуновић.

Зорица Рошул, Раде Цуцић, Сава Бањац, Свето Трнинић и Душан Ђурић су по оцени Спортског савеза општине Тител најуспешнији спортисти у школском спорту, тренер, спортски радник и најуспешнији сениор. Признања су уручили Станко Костић, председник Спортског савеза општине Тител и Драган Божић, председник општине Тител.

Оставите одговор