ЈКП Комуналац Тител добио похвале на десетој седници Скупштине општине Тител

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: И претходне 2020. године ЈКП „Комуналац” Тител пословао је веома успешно. Могу се похвалити повећањем возног парка, проширењем делатности и наравно, добрим финансијским показатељима.

Подносећи финансијски извештај Љубо Панић, директор ЈКП „Комуналац” истакао је да су последњих пет година просечне плате повећане са 29.000,00 на 44.000,00 динара, а да се у овој години очекује 49.000,00 динара, те да се радницима сваки прековремени сат плати. Снабдевање водом је било на задовољавајућем нивоу као и одвожење смећа. Одборници су дали сагласност на Одлуку о Расподели добити за 2020. годину ЈКП „Комуналац”.

Одборници СО Тител донели су Одлуку о давању сагласности на поступак озакоњења објекта моста преко реке Тисе.

Одборници су усвојили финансијске извештаје ЈП „Простор” и ЈП „Тителски брег”оба у ликвидацији, за претходну годину, уз закључак, а на предлог Општинског већа, да се ликвидациони поступак заврши до краја 2021. године.

Одборница Ивана Зечевић је указала на проблеме у превозу путника, поготово викендом, не само за Нови Сад, него и за Зрењанин и Београд. Председник Општине Тител, Драган Божић истиче да се чине напори да се то стања поправи, али да тешко иде. О властитом саобраћајном предузећу треба направити рачуницу.

Оставите одговор