Konstituvna-sednica-SO-Titel-18

Конституисан нови сазив СО Тител и изабрано ново руководство општине

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: Нови сазив Скупштине општине Тител, конституисан је на данашњој седници, 21. августа 2020. године, верификацијом мандата одборника, избором председника и заменика председника Скупштине општине Тител и постављењем секретара Скупштине општине Тител.
На седници Скупштине општине Тител, која је одржана истог дана, изабрано је и ново руководство општине.
За председника Скупштине општине Тител изабран је Драгиша Тривуновић из Мошорина (са листе „Александар Вучић – за нашу децу“), за заменика председника Скупштине општине Тител изабран је Ђуро Кукрић из Шајкаша (са листе „Александар Вучић – за нашу децу“), док је за секретара Скупштине општине Тител постављена Љиљана Ћипровац.
За председника општине Тител изабран је мр Драган Божић из Шајкаша (са листе „Александар Вучић – за нашу децу“), за заменика председника општине Тител изабран је Богољуб Марковић из Шајкаша (са листе „Александар Вучић – за нашу децу“), као и 7 чланова Општинског већа: Живко Станковић из Титела, Магда Латинкић из Титела, Дејан Гајић из Титела, Нада Стојков из Гардиноваца, Станко Павловић из Шајкаша, Горан Путник из Шајкаша и Недељко Тривуновић из Мошорина.

Извор: opstinatitel.rs

Драган Божић, председник општине Тител за магазин Равница говори о томе шта грађани могу очекивати у наредном периоду.

Фотографије и видео: Душанка Бувач

Оставите одговор