etwining-sts-mileva-maric-titel

Међународно признање средњој школи у Тителу

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: СТШМилева Марић“ – Тител поново је добила eTwinning ознаку за школе и то за период 2021- 2022.

еТwinning школе су врсни примери школе, које активно промовишу вредности и педагошку праксу еТwinninga, модел су за друге школе и референтна тачка за своју локалну заједницу. Ове школе су пионири, а тиме и предводници у областима као што су:

– дигитална пракса

– eSafety пракса

– иновативни и креативни приступи педагогији

– подстицање континуираног професионалног развоја запослених

– подстицање праксе сарадничког учења код запослених и ученика.

eTwinning ознака за школе је уведена 2017. године како би се одало признање и наградило учешће, обавезаност и посвећеност не само појединачних eTwinning наставника већ и тимова наставника и школских руководилаца у истој школи.

Чланови eTwinning тима у СТШМилева Марић“ су: директорка школе Јадранка Пешти, наставник немачког језика Елена Зарупски, наставник економске групе предмета Драгица Трнинић, наставник угоститељске групе предмета Мирјана Ћулум, наставник српског језика и књижевности Маријана Тешић и наставник музичке уметности Александра Жарковић.

Чланови eTwinning тима посебно се захваљују наставници информатике Љиљани Банчевић, која својим ангажовањем помаже да се испуне сви услови конкурса. Такође се захваљују и ученицима школе, који активно и радо учествују у међународним еТwinning пројектима.

Оставите одговор