decije igraliste backi jarak

Ново дечје игралиште испред Брвнаре

Препоручите пријатељима

decije igraliste backi jarak

БАЧКИ ЈАРАК: На радост најмлађих становника Бачког Јарка крајем јануара постављено је дечје игралиште испред Етно куће Брвнара у овом месту. Израду мобилијара обавили су запослени у ЈП Национални парк „Фрушка гора“, а постављене су љуљашке, клацкалице, пењалица, коњић, клупе, канте за смеће и ограда.

Активности су реализоване у склопу пројекта Етно- парк „Брвнара“ Бачки Јарак, а по основу конкурса за афирмацију сеоских средина као туристичког потенцијала – „Село са разгледнице“, а финасијска средства обезбеђена су од стране Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова АП Војводине и Општине Темерин.

Пројектом је предвиђено и наставак реализације програма Школе ткања у „Брвнари“ коју реализују Актив жена и КУД „Др Младен Стојановић“ у сарадњи са Музејом Војводине.

Иницијативе за подношење предлога пројеката и одлуке о потребним улагањима донете су од стране савета месних заједница, а израда предлога пројекта и прибављање потребне документације реализовани су од стране Агенције за развој општине Темерин.

Оставите одговор