jkp-komunalac-titel

Очитавање водомера у насељеним местима Тител, Лок, Гардиновци и Мошорин

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: Екипе „ЈКП Комуналац“ Тител ће у периоду од 21. 02. до 28. 02. 2023. године од 7 до 14 часова вршити очитавање водомера у насељеним местима Тител, Лок, Гардиновци и Мошорин.

Корисници су у обавези да омогуће приступ водомеру и очитавање истог, што значи да са поклопца шахтова и из самих шахтова уклоне све што би отежало или онемогућило очитавање водомера.

Код корисника који не буду код куће приликом доласка читача, или где није могуће обавити очитавање, биће остављено писмено обавештење о посети са бројeм телефона на који могу да јаве стање својих водомера.

Сви корисници који у наведеном термину не буду код куће могу обавештење о стању водомера да истакну на видном месту на својим објектима (капија, прозор…) како би их читачи евидентирали.

Корисници, који то желе, могу сваког месеца током целе године пријавити стање својих водомера, у периоду од 20. до 25. у месецу, телефоном, сваког радног дана од 7 до 14 часова на бројеве 021 2960200 и 0800 303133 или слањем мејла на адресу jkp.komunalac.titel@gmail.com.

Оставите одговор