Vilovo-ligaško-takmičenje-u-parastreličarstvu-Outdoor

Одржано лигашко такмичење у парастреличарству Outdoor

Препоручите пријатељима

ВИЛОВО: Почетком августа 2021. године, на фудбалском игралишту у Вилову, у организацији СССУ ОСИ „Пријатељи Шајкашке“ из Титела, одржано је лигашко такмичење у парастреличарству „Outdoor”.

Лигашко такмичење је одржано уз подршку Спортског савеза општине Тител, локалне управе и Парастреличарског савеза Србије, a уз поштовање безбедносних мера заштите од пандемије Ковид 19.

Такмичење је отворио и присутне поздравио председник спортског удружења Паво Мајданџић из Вилова и том приликом представио нове чланове-стреличаре.

На такмичењу су учествовале екипе из Смедерева, Крагујевца, Суботице, Панчева, као и домаћа екипа од 7 стреличара, у дисциплинама „Recurve“ закривљени лук и „Compound“ сложени лук на 70 м, 60 м, 50 м, 30 м, 18 м и 10 м, у стојећем и седећем положају, у зависности од инвалидитета такмичара. Судија је био Илић Благоја.

Међу гостима истакли су се са резултатима Ивица Шпехар из Панчева на 60 м, Гаврило Миленковић из Смедерева на 60 м и Веселин Узелац из Суботице на 50 м.

Домаћинима Паву Мајданџићу и Радету Цуцићу, као и Ћурчић Марији, Миљевић Милану и пионирима браћи Миљевић, Александру и Дејану, и Крешо Марку, у својим категоријама на 30 м, 18 м и 10 м, припала су прва места и златне медаље.

По завршетку такмичења, председник СССУ ОСИ „Пријатељи Шајкашке“ из Титела, Паво Мајданџић и председник Парастреличарског савеза Србије, Ивица Шпехар, поделили су медаље, дипломе и захвалнице учесницима.

Након такмичарског дела, настављено је дружење уз послужење и освежење. Ове године за доручак гостију била је задужена Љубица Дурковић заједно са својим пријатељицама.

Организатори такмичења захваљују се свим волонтерима који су учествовали у припреми такмичења, као и помоћи током и након такмичења. Такође, захваљују се и представницима сарадничког удружења ,,Пријатељи Титела“. Организатори су најавили да их крајем августа очекује турнир у Суботици, као и државно првенство у Смедереву у септембру месецу.

Извор: opstinatitel.rs

Оставите одговор