osnovna skola titel ograda

Ограда школе зрачи младошћу и весељем

Препоручите пријатељима

osnovna skola titel ograda

ТИТЕЛ: Захваљујући ученицима 8/1 и 8/2, ограда испред њихове школе, Светозар Милетић у Тителу, зрачи младошћу и весељем.

На позив в.д. директора школе, Војислава Ђурђевца, ученици 8/2, Марија Марчић, Милена Марчић, Мила Достанић, Жарко Милутинов, Милош Стојановић, Бранислав Марић, Јован Караташевски, Тамара Бринет и Небојша Новаковић су у среду, 24. септембра, офарбали црвеном бојом оквире ограде, да би сутрадан, ученици 8/1, Филип Марић, Тихомир Жељски, Слободан Михајловић, Радован Дејановић, Тамара Кресић, Јована Бринет, Моника Пешти, Марина Јерков, Марина Барјактаров и Анастасија Кубурић офарбали унутрашњост ограде плавом и наранџастом бојом. Комбинацију боја предложио је наставник ликовног васпитања, Стево Диклић.

Ученици су фарбање одрадили крајње савесно, дисциплиновано, с весељем, мада је то већини било први пут, па је зато било и запрљаних рукава, ногавица, прстију, па и носева и брада. Сигурно су таквим односом задовољне и њихове одељењске старешине, Гордана Шаркић и Стеван Радуловић, као и домар школе, Јован Палалић, који је обезбеђивао материјал, а и читаво време био са њима.

Исту такву акцију ће ускоро организовати и колектив школе у Вилову.

Текст и фото-прича: Стеван Авгуштин

Оставите одговор