raskrsnica zabalj radovi

Радови на државном путу I Б реда број 12, код места Жабаљ (Шајкаш)

Препоручите пријатељима

ЖАБАЉ, ШАЈКАШ: У временском периоду од 01.08. до 18.08.2017. године, доћи ће до обуставе саобраћаја на државном путу II А реда број 114 од Ђурђева до раскрснице државног пута I Б реда број 12 Жабаљ (Шајкаш), због радова на појачаном одржавању државног пута I Б реда брoј 12, деоница Каћ-Зрењанин.
Алтернативни правац је државни пут II А реда број 129, Ђурђево – Каћ – Жабаљ.

У наредном периоду, до 18. августа текуће године, саобраћај на путу између Жабља и Ђурђева мора се одвијати преко Каћке петље.
Моле се становници Ђуђева за разумевање.
Битно је да се кретање хитне помоћи одвија несметано преко раскрснице Жабаљ-Ђурђево, а хитна медицинска помоћ стизаће до Ђурђева у најкраћем року уколико буде било потребе.
Такође, апелујемо на возаче да се придржавају упутства Ауто-мото савеза о одвијању саобраћаја на овој деоници и да за саобраћај од Ђурђева до Новог Сада, односно од Новог Сада до Ђурђева, користе државни пут број 129, тј пут преко Шајкаша и Каћа. Возачи који се укључивањем на неадекватним местима на магистрални пут 114 (Нови Сад-Зрењанин) угрожавају свој живот и животе других учесника у саобраћају.
Апелује се на пољопривредне произвођаче да за потребе обраде својих парцела користе атарски пут поред старог расадника, који је најшири (8 метара) самим тим и најбезбеднији за двосмерно одвијање саобраћаја.
Представници Општине Жабаљ у разговору са представницима „Војпут-а“, који изводе радове на раскрсници Жабаљ-Ђурђево, добили су гаранције да ће радови бити окончани у рекордном року, те да ће тренутна саобраћајна регулатива бити на снази до 18. августа.

Извор: zabalj.rs

Оставите одговор