raspevano prolece titel 2014

Распевано пролеће Србије 2014 поново у Тителу

Препоручите пријатељима

raspevano prolece titel 2014

ТИТЕЛ: У суботу, 10. маја 2014. године, у Основној школи „Светозар Милетић“ у Тителу, са почетком у 17.00 часова, поново ће се окупити надарени ученици основне школе, како би представили свој таленат на такмичењу, у оквиру традиционалног фестивала „Распевано пролеће Србије 2014“.

Фестивал музике за децу одржаће се под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

На такмичењу ће се представити седамнаест солиста уз пратњу оркестра Музичког центра Панчево.

Ученици Основне школе „Светозар Милетић“, на челу са њиховим професором Иваном Ковачевићем, имаће тежак, али частан задатак, да оправдају велике успехе које су до сада имали на највишем, односно републичком рангу овог такмичења.

На фестивалу ће бити присутан и идејни творац и уметнички директор фестивала, професор Борис Матијевић и професор Мирослава Петров, републички просветни саветник у Министарству просвете, науке и технолошког развоја, која ће уједно бити и председник жирија, као и Милица Павловић, професор музичке културе.

Прошле године у Тителу, одржано је републичко такмичење захваљујући успесима ђака Основне школе „Светозар Милетић“, који су овај фестивал довели у Тител и представили га бројној публици.

Оставите одговор