Сегедин први на рукометном турниру у Темерину

Препоручите пријатељима

sport vesti temerin titel zabalj

ТЕМЕРИН: ЖРК Темерин био је јуче домаћин Међународног турнира за рукометашице. Уз Пролетер из Зрењанина, који је на првој позицији Прве лиге Србије, учествовала је екипа домаћина која је на четвртој позицији прволигашког каравана и гости из Сегедина.

Мађарице су у првом сусрету савладале екипу из Зрењанина 28:27. Темеринке су биле боље од Пролетера и славиле су резултатом 29:25. У трећој утакмици Сегедин је убедљиво савладао домаћина 33:24 и заслужено освојио прво место. Темеринке су друге, Пролетер трећи.

– Тренирамо тек неколико дана, па сам задовољан залагањем и учинком наше младе екипе. Следи нам пуно рада и контролних сусрета, јер други део првенства у Првој лиги Србије почиње 8. фебруара – истиче Милан Вјештица, тренер ЖРК Темерин.

Припреме за наставак првенства у Првој лиги Србије за мушкарце, прошлог уторка почели су играчи РК Младост-ТСК из Бачког Јарка. Учинком у првом делу првенства, када су освојили само 4 бода – нико није задовољан. Очекује се много више рада и залагања, како би се обезбедио опстанак у прволигашком друштву. Првенство се наставља 8. фебруара.

Припреме за наставак првенства у Српској лиги-група Војводина, односно Подручној лиги Нови Сад јуче су почели фудбалери темеринске Слоге и њихове комшије из ТСК-а. За суботу је заказана прозивка фудбалера јарачке Младости, који се такмиче у Војвођанској лиги – група Запад.

На првом тренингу Фк Слога тренеру Николи Меселџији и помоћницима Мирку Давидовићу и Дејану Зукићу – одазвало се 24 фудбалера, међу њима и неколико омладинаца Слоге. Голман Немања Јоргић жели да промени средину, као и још неколико играча. У Слогу се вратио Владимир Силађи, који је неколико месеци играо у Мађарској. Новајлије су још голман Немања Бајић из јарачке Младости, Радован Грговић из Врбаса и Никола Бојовић из Новог Сада. У плану је одигравање десетак пријатељских сусрета.

Оставите одговор