Чишћење дивље депоније у центру Вилова

Препоручите пријатељима

ВИЛОВО: По жалби грађана, Влада Рошуљ одборник, СО Тител, обишао је неколико дивљих депонија, које су стихијски створене у Вилову.

Регистровао је три депоније, о чему је обавестио ЈКП „Комуналац“ Тител, и руководство општине Тител.

У ЈКП „Комуналац“ Тител су му рекли да ће помоћи, али да у овом тренутку, немају могућности то да одраде.

ciscenje-divlje-deponije-vilovo

Председник општине Тител, Драган Божић је рекао да је обавештен о дивљим депонијама, којих има на територији целе општине Тител, а посебно се осврнуо, на огромну дивљу депонију у Мошорину. Рекао је да одборници и остали радници из општине и месних заједница, морају да се активније укључе у решавање тих проблема и да на грађане делују едукативно, и својим личним примером покажу како се решавају такви проблеми.

У складу са тим, по налогу комуналног инспектора, и на захтев Владе Рошуља, одборника СО Тител, нови власник земљишта, између амбуланте и продавнице, очистио је дивљу депонију и направиће ред на целом простору бивше Кооперације.

Огромну депонију која је била створена поред пруге, према Шајкашу, такође су својим снагама и техником грађана Вилова сами уклонили.

Остала је још једна депонија у улици Тиме Берара, коју ће у скорије време уклонити.

Влада Рошуљ одборник, СО Тител, овом приликом апелује на грађане, да ђубре бацају у складу са законом на за то одређена места.

Оставите одговор