dan-opstine-titel-mitrovdan

Oдржана Свечана седница Скупштине општине Тител

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: Поводом 8. новембра Дана Општине Тител, одржана је Свечана седница на којој су се присутнима обратили председник Општине Тител мр Драган Божић и председник Скупштине општине Драгиша Тривуновић.

На седници су уручене Новембарске награде овогодишњим лауреатима за изузетне резултате и највиша достигнућа у области привредног и друштвеног живота Општине Тител.

Награде су добили: Александар Поповић, који је до сада 118 пута добровољно дао крв и Милан Вучковић, који се двадесет година бави соколарством и чији се ручно рађени предмети налазе у приватним колекцијама и музејима широм света.

Награде је добитницима уручио председник ОпштинеТител, мр Драган Божић.

У ревијалном делу програма, учествовали су малишани ПУ „Плави чуперак“ који су отпевали химну „Боже правде“ уз клавирску пратњу васпитачице Данијеле Ковач, Наталиа Захорец на виолини ученица 2. разреда ниже Музичке школе „Јосип Славенски“ из Новог Сада, хор Музичке школе „Јосип Славенски“, издвојено одељење у СТШ „Милева Марић“ из Титела уз виолинску пратњу Катарине Милутиновић и ученици Средње техничке школе „Милева Марић“ из Титела који су извели рецитал.

Свечаној седници су присуствовали Милан Новаковић, начелник Јужнобачког управног округа, представници Војске Републике Србије, представници СПЦ, чланови Општинског већа, директори јавних установа Општине Тител и други гости.

Извор: opstinatitel.rs

Оставите одговор