os slavko rodic backi jarak fudbal

Пенали одлучили победника

Препоручите пријатељима

СОШОВ: Златну медаљу у малом фудбалу за дечаке освојила је екипа ОШ „Славко Родић“ из Бачког Јарка.

os slavko rodic backi jarak fudbal

Кад се у финалу састану две најбоље екипе подједнаких квалитета с правом се очекивао квалитетан и динамичан сусрет, који је на крају одлучен пеналима. Након  што је после 30 минута било нерешено, 2:2, у првој серији од по три пенала  свака екипа постигла је по два поготка, а онда се догодило оно што се у фудбалу често виђа. Најзапаженији појединац финала, Суботичанин Немања Матијевић, није успео да савлада Росића. Одмах затим Секулић је био сигуран и у табору Јарчана настала је велико славље.

Пенали су увек рулет. Ми данас нисмо имали среће, али и друго место је велики успех. Нас већ наредног викенда у Београду очекује нова шанса. Играмо на финалном турниру за школског првака државе. Верујем да ће нам и данашње искуство помоћи како би смо и тамо дошли до медаље – прокоментарисала је вођа поражене екипе, наставница Миња Лазић.

Из непознатих разлога и без образложења на финалном такмичењу није се појавио ни један представник Западнобачког округа у малом фудбалу, девојчице ОШ „Бранко Радичевић“ из Оџака и дечаци ОШ „Исидор Бајић“ из Куле.

Извор: СОШОВ

Оставите одговор