Pokloni-đacima-generacije-vukovcima-opstina-titel

Поклони ђацима генерације и вуковцима за остварен успех

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: Председник општине Тител мр Драган Божић уручио је ђаку генерације ОШ „Светозар Милетић“ Тител, Жељани Опарници и ђаку генерације ОШ „Исидора Секулић“ Шајкаш, Урошу Милинову 20.000 динара и књигу „Споменица присаједињења 1918-2018“ као поклон за остварен успех.

Поред поклона ђацима генерације, председник је сваком вуковцу у ове две школе уручио новчану награду у износу од 10.000 динара.

Председник је честитао матурантима на оствареном успеху и истакао да ће свако од њих избором средње школе наставити процес личног развоја и професионалног профилисања.

– Показали сте да имате знање да своје основне школе и своју општину представљате у најбољем светлу и то ме радује, јер сте управо ви њена будућност. Општина Тител ће увек бити ту за вас, за сваку помоћ и подршку и надамо се да ћете знања која стекнете у разним областима, кроз свој каснији рад и живот на територији наше општине поделити и са својим суграђанима. Будите добри и марљиви ученици, наставите са успешним школовањем и рачунајте на нашу помоћ у свему. Желим вам сву срећу у даљем школовању – рекао је председник Божић.

Извор: opstinatitel.rs

Оставите одговор