Igor Mirovic Titel

Реконструкције улица у Тителу, Локу, Вилову, Гардиновцима, Шајкашу и Мошорину

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: Председник Покрајинске владе Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања АПВ Милош Милетић данас су посетили општину Тител.

Била је то прилика да са председником општине Драганом Божићем и замеником председника Богољубом Марковићем обиђу радове на реконструкцији улице Тоше Бујандрића у Тителу.

Реконструкција улица у тителској општини обавља се у оквиру пројекта „Рехабилитација улица у насељеним местима општине Тител” у вредности 100 милиона динара.

У Тителу ће нови асфалт добити четири улице у укупној дужини од 1.378 метара, док ће се у Мошорину радити на уређењу путне мреже укупне дужине 1.750 метара, уз шта ће бити изведени и земљани радови са прикључцима у две улице. Поред тога, у Вилову и Шајкашу ће бити обновљене по две улице у дужини од 745, односно 660 метара. У Локу ће нови асфалт бити постављен у једној улици дугој 380 метара, а у Гардиновцима у две улице укупне дужине 370 метара.

Након обиласка радова Драган Божић, председник општине и Игор Мировић, председник Владе Војводине дали су изјаве за медије.

Оставите одговор