srecno-prolece-sareno-jaje-titelski-slikari

Срећно пролеће – шарено јаје

Препоручите пријатељима

ТИТЕЛ: Удружење грађана „Обновимо Тител“ 28. aприла 2024. године, на празник Цвети, организовало је пролећну манифестацију „Срећно пролеће – шарено јаје“ на Парадном тргу.

Сва деца су имала прилику да учествују у радионицама и украсе своје јаје, а специјални гост за малишане био је мађионичар Бимбо са својом представом. Поред свега могло се видети и учешће других организација са својим штандовима где су могли да купе разне сувенире, ускршње декорације, домаће производе који су били донирани од суграђана или ако је неко љубитељ уметности да купи неки од уметничких радова сликара аматера. Програм манифестације је заиста био богат активношћу те се тако поред представе мађионичара могао наћи полигон за вежбе „Зекин полигон“ коју је организовала Гордана Буљин, наставница физичког васпитања у ОШ „Светозар Милетић“ Тител, велики дворац за скакање, за кокице је био задужен Саша Страћински, за фотографију Јаков Митровић, док је група сликара „Тителски сликари“ изложила своје радове и показала богат асортиман својих дела. Састав сликара су чинили Винка Секулић, Милица Поповић, Иванка Јерков, Ђорђе Шаркић, Паја Тополски и Александар Мирков. Деца су такође својим талентом показала како знају да украсе своје јаје.

Велику захвалност Удружење грађана „Обновимо Тител“ изражава Општини Тител која је препознала и подржала конкурсни пројекат као и идеју за организовање манифестације.

Оставите одговор